Gunoaiele acaparează și zona centrală a Timișoarei FOTO

Gunoaiele acaparează și zona centrală a Timișoarei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-453927342">

Timișorenii semnalează de luni bune grămezi de resturi menajere care nu mai dispar din cartiere, după ce contractul Retim pentru salubrizare a expirat, însă mai nou și centrul orașului începe să arate a groapă de gunoi.

Astfel, pe lângă zăpadă și gheață, cei care trec prin zona Castelului Huniade din Timișoara sunt nevoiți să facă mai nou slalom și printre gunoaie. Astfel, pe spațiul verde și pe trotuarul din spatele clădirii care găzduia Muzeul Banatului, la intrarea în parcarea dinspre Cinema Studio, o grămadă de gunoaie apărută în urmă cu câteva zile crește în continuu atât din nepăsarea autorităților, cât și a cetățenilor care nu scapă de deșeuri în mod corespunzător. Acesta nu este singura problemă din zonă, coșurile de gunoi care nu au fost golite la timp împrăștiind deșeuri pe trotuare cu sau fără ajutorul teribiliștilor care consideră că e amuzant să le lovești cu picioarele.

Vă reamintim că Garda de Mediu a amendat Primăria Timișoara în problema gunoiului, sancțiune care edilul-șef consideră că a venit pe filieră politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.