Horațiu Rada, noul președinte al Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a...

Horațiu Rada, noul președinte al Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii

0
DISTRIBUIȚI

Omul de afaceri Horațiu Rada a fost numit oficial, astăzi, președintele Consiliului Director al Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii. ”Consider că astăzi am deschis un nou capitol, în care trebuie să ne concentrăm pe consolidare, pe construcție, pe detalii. Este important ca din ce în ce mai mulți oameni să vină alături în proiectul Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii și este nevoie ca acesta proiect să fie cunoscut și conștientizat de tot mai multă lume, să depășească granițele Timișoarei și ale României.


S-a lucrat mult până acum, dar chiar și așa, mai e nevoie de multă muncă și de energie suplimentară, să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor”, a susținut acesta într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. 

Acesta a susținut că este nevoie de unirea tuturor forțelor pentru ca proiectul Timișoara 2021 să fie unul de succes. ”Este nevoie de dinamism, este nevoie de efervescență, trebuie impus un ritm susținut. Mizez pe coalizarea tuturor forțelor disponibile în acest proiect, mă bazez pe mediul de afaceri, am așteptări mari de la autorități și am încredere în potențialul extraordinar al cetățenilor. Înainte de orice și înainte de oricine, Timișoara trebuie să iasă cu fruntea sus, Timișoara trebuie să fie pe buzele tuturor și Timișoara trebuie să cucerească lumea”, a susținut Horațiu Rada. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.