Jaf de proporții înainte de Crăciun la o casă de schimb valutar...

Jaf de proporții înainte de Crăciun la o casă de schimb valutar din Timișoara. Cum au reușit hoții să fure 180.000 de euro

1
DISTRIBUIȚI

euro

Un jaf de proporții a avut loc, în această dimineață, la o casă de schimb valutar aflată în centrul Timișoarei, pe B-dul Republicii, deținută de frații omului de afaceri Jabri Tabrizi.

Conform primele informații, hoții au reușit să fure peste 180.000 de euro, după ce au spart seiful din casa de schimb valutar.

Se pare că hoții au pătruns prin partea din spate a clădirii după ce au dizlocat din zid mai multe cărămizi în care erau fixate gratii care blocau accesul în casa de schimb valutar, au decupat seiful și au fugit cu peste 180.000 de euro.

Înainte de a pleca, hoții au luat cu ei și camerele de supraveghere și dispozitivul pe care se stocau imaginile.


De asemenea, au folosit extinctoarele pentru a pulveriza în incintă, cu scopul de a-și șterge urmele.

“A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în care se fac cercetări pentru identificarea autorilor și tragerea lor la răspundere”, ne-a declarat Ionuț Sîrbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

1 COMENTARIU

  1. Dl Doctor, o sa iti prindă hotii Petecel cu soferul si bucătarul, cărora le-a dat salarii de excepție!!! Ha ha ha…dar realitatea e ca e de plăns….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.