„Leii din Banat” vor un parchet plin de cadouri pentru copii la...

„Leii din Banat” vor un parchet plin de cadouri pentru copii la ultimul joc acasă din 2018. SCM Timişoara întâlneşte Sibiul

0
DISTRIBUIȚI

Mâine, Baschet SCM Timişoara dispută ultimul joc acasă din acest an calendaristic. „Leii” dau piept cu liderul grupei valorice A, CSU Sibiu, într-un duel important pentru supravieţuirea echipei la acest nivel. Cu această ocazie clubul bănăţean îşi invită fanii să intre gratis la meci, dar îi roagă să aducă şi cadouri care vor fi donate micuţilor care nu au parte de multe bucurii.

SCM-ul îşi invită fanii să fie Moş Crăciun pentru o zi sau pentru un meci.


Suporterii sunt aşteptaţi astfel la sală „cu jucării, alimente, hăinuțe, precum și orice altă donație pentru copilașii nevoiași”. În „vremurile” mai bune o acţiune similară a clubului s-a bucurat de succes când spectatorii au adus şi aruncat pe teren poate câteva sute de jucării din pluş. Cutia cu cadouri se va afla la intrare, de asemenea îndemnul de pa pagina clubului e ca la începutul meciului să fie umplut (din nou) parchetul cu pluşuri. Cadourile vor ajunge ulterior la copiii nevoiaşi.

Partida SCM Timişoara – CSU Sibiu se dispută mâine, de la ora 15.30, în sala „Constantin Jude”. Bănăţenii au doar trei victorii în zece runde ale primei grupe valorice, ultima obţinută etapa trecută în dauna Piteştiului. Ardelenii sunt pe locul 1, cu opt victorii, tot atâtea câte au obţinut Craiova şi U-BT Cluj, urmă(ri)toarele din clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.