Lista școlilor din Timiș care rămân închise și joi în urma ninsorii...

Lista școlilor din Timiș care rămân închise și joi în urma ninsorii abundente din weekend

0
DISTRIBUIȚI

elev zapada

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, 15 școli din tot atâtea localități din județ vor fi închise și joi.


Decizia de a suspenda cursurile în aceste unități de învățământ a fost luată pentru că, în urma ninsorii abundente de la sfârșitul săptămânii trecute, spațiile în care-și desfășoară activitatea nu au fost încă alimentate cu energie electrică, nu au apă potabilă la robinete sau căldură.

Cele 15 școli care vor fi închise joi se află în localitățile timișene Fârdea, Bethausen, Secaș, Temerești, Lugoj, Criciova, V. V. Delamarina, Darova, Ohaba Lungă, Curtea, Tomești, Pietroasa, Balinț, Belinț și Bara.

De asemenea, conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, unitățile de învățământ din Margina, Pișchia și Sudriaș nu sunt alimentate cu energie electrică, dar au fost dotate cu câte un generator, astfel că nu vor fi suspendate cursurile joi.

Luni și marți, toate școlile din județul Timiș au fost închis, în urma ninsorii abundente, iar miercuri doar o parte dintre acestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.