Lucrările de la lotul 3 din autostrada Lugoj – Deva, aproape gata....

Lucrările de la lotul 3 din autostrada Lugoj – Deva, aproape gata. Unde sunt întârzieri FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-61306820">

Cu excepţia marcajelor rutiere, a panourilor absorbante şi a unor parapete, lucrările la lotul 3 din autostrada Lugoj – Deva sunt în cea mai mare parte finalizate.

Cei de la Asociaţia Pro Infrastructură au fost pe teren şi au filmat stadiul lucrărilor. Concluzia: stratul de asfalt de uzură a fost turnat pe aproape toată lungimea segmentului.

„Mai sunt doar două puncte întârziate, chiar capetele tronsonului, nodurile Ilia și Holdea. Avem stratul final de asfalt (uzură) așternut pe aproape toată lungimea autostrăzii. Au mai rămas marcajele și indicatoarele rutiere, o parte a panourilor fonoabsorbante, elemente din sistemul de scurgere a apelor, parapetele de protecție pe unele mici porțiuni și alte câteva detalii”, spun cei de la Pro Infrastructură.

O problemă rămâne în continuare realizarea licitaţiei formale pentru lucrările suplimentare de la nodul de acces de la Holdea.

„În continuare așteptăm ca responsabilii din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să finalizeze licitația pentru lucrările suplimentare (care include și breteaua de acces de la Holdea, conexiunea între A1 și DN68A). Este stupefiant că, deși actualul constructor, Comsa, a concurat SINGUR la licitație, încă nu s-a semnat contractul! În realitate breteaua prinde deja contur, antreprenorul nemaiașteptând după stat”, mai spun cei de la Pro Infrastructură.

Foto: forum.peundemerg.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.