Mașină distrusă de zăpada și țiglele căzute de pe clădirea Primăriei Timișoara....

Mașină distrusă de zăpada și țiglele căzute de pe clădirea Primăriei Timișoara. Care a fost marele noroc al șoferului FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1670166353">

Incident extrem de grav, în această seară, în jurul orei 23,20, în curtea Primăriei Timișoara – o mașină parcată a fost distrusă de zapada căzută de pe acoperiș, iar șoferul a scăpat la milimetru de a fi grav rănit. ”A căzut prima dată puțină zapadă. Șoferul s-a dus spre BMW să-l scoată de unde era parcat. Prietena lui a observat că vine iar zăpadă și a apucat să-l strige. A intrat în mașină cu o secundă ca mașina să fie lovită de zăpadă și de țiglele căzute de pe acoperișul clădirii primăriei”, a povestit, pentru PRESSALERT.ro o martoră la incident. ”Avalanșa” a avut loc chiar în zona unde de obicei sunt parcate mașinile primarului și viceprimarilor.

Parbrizul mașinii a fost făcut praf, la fel și plafonul, așa cum se vede și în fotografii, iar una dintre oglinzile retrovizoare a fost ruptă. Șoferul a plecat cu mașina după ce a curățat-o de zăpadă. După incident, unul dintre polițiștii locali care asigură paza Primăriei Timișoara a pus o bandă pentru a interzice parcarea mașinilor în zona respectivă.

2 COMENTARII

  1. Pentru unii, care se cred mari soferi, gen Anghel, oglinda retrovizoare este cea din interior, dar de fapt exista oglinda retrovizoare interioara si 2 oglinzi retrovizoare laterale. Dar, totusi, inclin sa cred ca Anghel se referea la faptul ca oglinda se sparge, nu se rupe. Dar, daca se uita la poze, oglinda nu s-a spart, dar s-a rupt suportul care o leaga de corpul masinii. Un dobitoc, se incurca in kkturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.