Moș Crăciun vine cu tramvaiul la mai mulți micuți din centrele de...

Moș Crăciun vine cu tramvaiul la mai mulți micuți din centrele de plasament din Timiș. Ce acțiune are loc

0
DISTRIBUIȚI

tramvai turistic

Mai mulți copii din centre de plasament și bătrâni aflați în îngrijirea Direcției de Asistență Socială Timișoara vor avea parte de o surpriză, în prag de sărbători de iarnă. Astfel, Moș Crăciun va veni cu tramvaiul la ei pentru a le aduce cadouri.

Acțiunile inedite sunt organizate de Societatea de Transport Public Timișoara, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş şi Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Timişoara, cu scopul de a aduce un gram de bucurie în sufletele copiilor şi bătrânilor greu încercați.

„În data de 21 decembrie 2018, Moş Crăciun va veni cu tramvaiul pentru mai mulţi micuţi din centrele de plasament din Timişoara, Lugoj şi Găvojdia, începând cu ora 16.00.


La o zi distanţă, în 22 decembrie, Moş Crăciun va veni cu «Tramvaiul Bucuriei» şi pentru seniorii aflaţi în îngrijirea Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara, de la ora 12.00”, a informat STPT.

Prin urmare, tramvaiul turistic Tram Tur TM va deveni astfel „Tramvaiul Bucuriei” şi va circula, preţ de câteva curse, în 21 şi 22 decembrie, pe traseul liniei 6, pentru copiii din cadrul centrelor de plasament ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş şi pentru seniorii aflaţi în grija Direcţiei de Asistenţă Socială a Timişoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.