Moș Crăciunii de închiriat, la mare căutare în Timișoara. Cei cu barbă...

Moș Crăciunii de închiriat, la mare căutare în Timișoara. Cei cu barbă naturală, mai scumpi

0
DISTRIBUIȚI

mos craciun

O firmă din Timișoara care organizează petreceri și activități pentru copii oferă, de câțiva ani, Moș Crăciuni de închiriat, în preajma sărbătorilor, iar afacerea merge ca pe roate. Pentru că cererea a crescut de la an la an, numărul Moș Crăciunilor care pot fi închiriați pentru cel mult 20 de minute a ajuns la zece, în acest an.

Mădălin Pătrașcu, managerul firmei din Timișoara, ne-a declarat că șapte dintre Moș Crăciuni au barbă naturală, albă. De altfel, aceștia sunt și cei mai căutați, având vârste între 60 și 70 de ani.

“Avem o agenție de Moș Crăciuni, șapte sunt cu barbă autentică, naturală, iar trei sunt deghizați, au barbă falsă.


Avem mai mulți Moș Crăciuni față de anii precedenți, și cererea a fost mai mare. Primul eveniment la care au participat Moș Crăciunii noștri a avut loc pe 3 decembrie, la o serbare, iar apoi au urmat petreceri private pentru firme, serbări și vizite la copii acasă, în cazul familiilor care pleacă de sărbători din oraș”, a afirmat Mădălin Pătrașcu.

Managerul firmei timișorene a declarat că Moș Crăciunii sunt foarte ocupați în Ajun, astfel că trebuie să viziteze și 15 locuințe. O vizită durează cel mult 20 de minute, iar prețul este de 350 de lei, în cazul unui Moș Crăciun cu barbă autentică.

“În Ajunul Crăciunului avem foarte multe rezervări, primele programări au fost făcute la începutul lunii noiembrie. Mai avem câteva locuri disponibile, dar foarte puține. Le ocupăm de la o zi la alta. În timpul unei vizite Moșul poate să ajungă la cinci, șase copii. O vizită durează între 15 și 20 de minute. Moș Crăciunii cu barbă naturală vin însoțiți de spiriduși, sunt mai bătrâni, au între 60 și 70 de ani, iar o vizită costă 350 de lei. Încă cu câteva luni înainte își lasă barba să crească, astfel încât în decembrie să fie la nivelul așteptărilor micuților. Pentru cei deghizați, tariful este de 150 lei, vin singuri. Toți Moș Crăciunii noștri iubesc copiii și fac totul cu drag”, a declarat Mădălin Pătrașcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.