Neasumătorul

Neasumătorul

1
DISTRIBUIȚI

Bilanţul lui N. R. la finalul celui de-al doilea mandat va arăta impecabil indiferent ce dezastru ar urma în zilele rămase până la capătul acestuia. Asta deoarece ne-am obişnuit, ca în orice C. V. (european sau nu) sau ca în rezumatele video de la miuţele cu amicii, să-şi treacă în cont strict doar realizările. Actualul primar va număra şi pasajele altora şi le va rotunji ca să iasă măcar de câteva degete de la o mână. Va arăta şi demonstra cum e omul marilor proiecte şi că doar răutatea unora sau simplul fapt că „legea e aberantă” l-au oprit să aducă munţii şi marea la Timişoara. De altfel, lacunele regulilor au fost invocate şi când a mai fost tras uşor de mânecă de către organele abilitate.

Pe fondul imenselor sale realizări (?), restul problemelor care-i chinuie pe „supuşi-i” cetăţeni în viaţa de zi cu zi cad în derizoriu.


Ce mai contează o străduţă periferică întunecată, cu alei pe care colcăie rozătoare, când poţi compila DVD-uri cu şuturi care ar atrage atenţia lui Real sau Barca. În loc să ne mândrim cu patinaj în Libertăţii, noi îi căutăm imediat hibele, suntem răi şi nu realizăm că nu El-supremul sau instituţia pe care o „mânuieşte” e de vină pentru gunoaiele care se clădesc la colţul bulevardelor tot mai aglomerate. Ci Garda de Mediu, PSD sau, cine ştie, vreo altă entitate, care poate provine din dimensiunea pentru care ne-a lăsat Lorin Fortuna.

Dacă „fleşculeţe” precum contractele de dezinsecţie ori deszăpezire au putut să aştepte, măcar există preocupare pentru sport. Ai zice. Păi cum altfel, când în unele zile pe tronul capitonat de pe CD Loga stăm în şort şi jambiere violete. Surpriză însă, dacă nu şoc… CMPDTP (ACS Poli) e de ceva vreme o curiozitate (pentru necunoscători). Cum de mai poate supravieţui un club cu datorii, cu doar câţiva jucători decenţi, pe ultimul loc în B şi ţie să nu-ţi crape obrazul? Un alt eşec în veci neasumat va fi, de fapt este deja, şi SCM-ul. Menit să salveze echipele fanion de handbal, baschet şi rugby, clubul sportiv municipal a intrat şi el în criză, stârnind şi mai multă confuzie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.