Noapte de pomină alături de Loco Dice într-o petrecere de zile mari,...

Noapte de pomină alături de Loco Dice într-o petrecere de zile mari, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1441167811">
Loco Dice a mixat în premieră la Timișoara

La sfârșitul săptămânii trecute, amatorii de muzică electronică au luat cu asalt clubul database, pentru o petrecere care a avut toate ingredientele unei nopți de succes. Sărbătoarea a fost cât se poate de interesantă din toate punctele de vedere, având în vedere că oaspetele acestei „nebunii“ a fost nimeni altul decât Loco Dice, un nume reprezentativ în scena house și techno de mai bine de un deceniu, care a mixat în premieră înn orașul nostru. Conform multor participanți, evenimentul a fost cel mai așteptat party din sezonul cu numărul 3 al clubului database.

„A fost de departe în top 3 cele mai bune evenimente de până acum, cu 1.000 de participanți pe durata întregii seri, o petrecere cu o energie și o atmosferă incredibilă. Ce ne-a surprins cel mai mult la acest eveniment a fost numărul foarte mare de oameni ce ne-au rămas alături până la primele ore ale dimineții dar și starea de veselie generală pe care am putut-o întrezării pe chipurile dansatorilor, o petrecere ce a meritat absolut fiecare efort în parte. A fost ca o poveste pe care atât Loco Dice cât și JUST2 au încercat să o spună în cel mai frumos mod posibil, iar «cititorii» au gustat fiecare părticică din plin. Genul acesta de evenimente mereu ne redau speranța că se pot face lucruri frumoase în Timișoara în ciuda faptului că uneori pare că nu. Deși doar artiști precum Loco Dice, Seth Troxler, Nic Fanciulli sau Deborah De Luca au reușit să atingă capacitatea maximă a clubului ca și număr de participanți, publicul începe să crească și pentru artiști care acum cunosc treptele ascensiunii ceea ce este îmbucurător deoarece este atât de multă muzică bună care se ascunde și în spatele unor artiști de acest gen care merită toată aprecierea noastră. Pe viitor pregătim surprize muzicale mari, diverse, frumoase și neașteptate. Vrem să atingem câte puțin fiecare colțișor pe care publicul nostru și-l dorește sau pe care poate îl așteaptă de prea mult timp. Atâta timp cât muzica este bună, nu ne interesează originea sa!“, ne-a declarat Cosmin Eparu, din partea organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.