Omul cu Șobolani lansează noul single cu un concert de duminică, la...

Omul cu Șobolani lansează noul single cu un concert de duminică, la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Omul cu Șobolani susține un concert de duminică la Timișoara

Formația Omul cu șobolani, care anul trecut a sărbătorit 20 de ani de activitate, revine cu un concert la Timișoara, evenimentul reprezentând lansarea single-ului „Iepurele ateu și proasta țestoasă”. Concertul va avea loc duminică, 16 decembrie, de la ora 20.00, în Grădina de iarnă a cafenelei D’arc și va fi urmat de un Dj-set inedit în care solistul trupei OCS, Dan Amariei, se va afla la butoane.

OCS, prescurtarea de la Omul cu Șobolani – inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotã (tobe) și Radu Caragea (bas), care a luat naștere în Constanța.


Stilul lor muzical constă în principal din influențe grunge, rock alternativ și pop rock, îmbinate într-un stil propriu. Piesa lor, Cine e de vină, a fost difuzată pe frecvențele Radio Guerrilla București, iar videoclipul a fost unul foarte apreciat pe MTV România. Mai mult, OCS au primit o nominalizare pentru această piesă, la categoria „Cea mai bună formație de rock” din cadrul premiilor MTV România, în 2006. În 2012, Omul cu Șobolani a pornit într-o nouă căutare muzicală și spirituală, deopotrivă. „Marea Căutare” este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost căutat, are unsprezece piese, și dă deja semne că este cel mai „introspectiv” album OCS de până acum. În primăvara 2013 a fost lansat primul single de pe acest album pentru piesa „Caută”, au urmat „Visule”, un featuring cu MC Bean (Subcarpați), „Ridică-te și mergi în mâini” sau „Am ce dau”, piese ce ating subiecte tăioase care îndeamnă la autoanaliză și ajung prin locuri nebătătorite de trupă, atât din punct de vedere muzical, cât și conceptual. După mai bine de 5 ani în care au promovat intensiv „Marea Căutare”, OCS lucrează intens la un nou material discografic ce urmează se se lanseze în 2019.

Biletele pentru concertul din Timișoara, eveniment organizat de ER wicked, costă 30 lei în avans și 35 lei la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.