Petrecere cu ecouri pe ritmuri românești cu Barac și r.hitect, la Timișoara

Petrecere cu ecouri pe ritmuri românești cu Barac și r.hitect, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Petrecere cu ecouri românești la Timișoara

Barac este unul dintre cele mai verosimile dovezi ale evoluției și maturității muzicale întâlnite în rândul DJ-ilor români, o emblemă a transformării sound-ului house și minimal cu influențe românești. Contextul minimalist impus de Perlon, preluat ulterior cu succes de [a:rpia:r] a fost începutul sursei de transformare și ambalare a creațiilor lui Barac, ce cu siguranță au o amprentă muzicală clar definită, personală și infinit de ușor recognoscibilă, unice prin tehnica realizării lor.

După evoluția muzicală a venit și faima mult meritată, fiind fără doar și poate unul dintre numele de seamă ale scenei electronice românești ce a excelat ca produs de export.


A mixat în peste 60 de țări la unele dintre cele mai mari festivaluri ale lumii și în cluburi de mare anvergură, a colaborat cu colegi de breaslă la fel de talentați pentru release-uri la label-uri precum Lick My Deck, Moment Records, Pressure Traxx, Metereze și UVAR. Cele mai recente recente colaborări îl au co-autor pe r.hitect, un proiect recent dezvoltat despre care nu se știu foarte multe, însă se poate observa talentul și de aici și motivul conlucrării.

Mâine, 7 decembrie, îi veți putea vedea și auzi în premieră în Timișoara împărțind pupitrul și plăsmuind creațiile lor în club Database, începând cu ora 23. Prețul unui bilet în avans este de 40 lei, urmând ca la fața locului să coste 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.