SCM Politehnica a început returul campionatului cu un eşec la Turda. Gazdele...

SCM Politehnica a început returul campionatului cu un eşec la Turda. Gazdele au condus jocul în marea majoritate a timpului

0
DISTRIBUIȚI

Handbaliştii alb-violeţi au suferit un nou eşec pe teren străin în Liga Zimbrilor. După înfrângerea de la Bucureşti, cu CSM, SCM Politehnica a cedat la pas pe terenul Potaissei Turda, scor 22-25 (11-14), după un joc dominat de gazdele ardelene, care au trecut astfel în faţa bănăţenilor în clasament.

SCM Poli a pus probleme mai mari în prima parte. După un start echilibrat alb-violeţii au condus temporar în urma reuşitei lui Sadoveac pentru 6-5.


Reacţiile antrenorului Pero Milosevic nu au lipsit nici de la această întâlnire, echipa sa alegându-se cu un avertisment la bancă în urma unui astfel de eveniment. Turda a preluat conducerea şi s-a desprins pe finalul reprizei, încheiată cu noi parlamentări după ce Vuk Milosevic a acuzat un fault chiar la limita expirării timpului.

La reluare Păiuş a fost descalificat iar ecartul a crescut şi la cinci goluri în favoarea amfitrionilor. În ultimele zece minute Pero Milosevic a mizat şi pe mai mulţi tineri, Bote şi Trif numărându-se printre cei folosiţi. Antrenorul alb-violeţilor preferând să menajeze câţiva oameni de bază pentru următorul duel, din Cupă, când se speră şi la revenirea lui Pribanic.

SCM Poli (marcatori): Sadoveac 6 goluri, Fenici 3, Marjanovic 3, Milosevic 2, Șania 2, Irimescu 1, Cîmpan 1, Orbovic 1, Trif 1, Neamțu 1, Furak 1.

În urma acestui meci Poli a căzut pe 6, cu 25 de puncte, în locul alb-violeţilor a urcat Turda, care a acumulat 27 de puncte. Pentru SCM Politehnica urmează meciul din Cupa României, ultimul din acest an, cu Minaur Baia Mare, tot în deplasare, duel programat sâmbătă, de la ora 18.00, în sferturile de finală ale competiţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.