Prefectul de Timiș cere Poliției să amendeze Primăria Timișoara pentru starea dezastruoasă...

Prefectul de Timiș cere Poliției să amendeze Primăria Timișoara pentru starea dezastruoasă a drumurilor

0
DISTRIBUIȚI

Prefectul judeţului Timiş, Eva- Georgeta Andreaş, a  anunțat, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, că a solicitat Poliției Timiș să ia măsurile legale după ce o verificare pe teren a arătat situația dezastruoasă din Timișoara.


Andreaș ”a solicitat Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş o monitorizare exactă a situaţiei deszăpezirii străzilor din municipiul Timişoara, la aproape o săptămână de la prima ninsoare. Raportul reprezentanţilor IPJ Timiş arată o stituaţie îngrijorătoare pe raza oraşului, neintervenindu-se pe 495 de străzi. Mai mult decât atât, pe aceste străzi s-au format sloiuri de gheaţă, care reprezintă un real pericol pentru şoferi, existând riscul accidentelor. Conform datelor IPJ nu există probleme în trafic  la nivelul drumurilor județene, naționale sau pe autostrazi în județul Timiș”, se arată în comunicat.

„ Sunt zile bune de când nu mai ninge şi, totuşi, nimeni nu intervine pentru ca sloiurile de gheaţă să fie îndepărtate şi, odată cu ele, şi pericolul de accidente. Administratorul acestor drumuri, adică Primăria municipiului Timişoara, trebuie să ia măsuri urgente pentru rezolvarea acestei probleme, pentru că în alte oraşe se poate, şi dau exemplul Aradului, unde s-a intervenit şi pe drumurile secundare”, a declarat Eva-Georgeta Andreaş.

În urma raportului întocmit, prefectul a solicitat reprezentanilor IPJ Timiș să ia măsurile legale care se impun în astfel de situaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.