Președintele executiv al CCIAT: ”Financiar stăm extrem de bine, cel mai bine...

Președintele executiv al CCIAT: ”Financiar stăm extrem de bine, cel mai bine dintre camerele din România”

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş încheie un an de succes. Prin intermediul a numeroase acţiuni promoţionale, seminarii şi cursuri de specializare, deplasări în misiuni de afaceri în ţară şi străinătate, instituţia a susţinut mediul de afaceri local.  Mii de firme din mediul de afaceri timişean au beneficiat în 2018 de ajutor şi susţinere din partea CCIA Timiş. Au fost 23 de evenimente majore organizate, numeroase târguri şi expoziţii, dar şi de cursuri pentru pregătirea şi specializarea personalului. Una dintre cele mai importante acţiuni a fost cea prin intermediul căreia a fost dezbătut şi promovat sistemul dual de învăţământ pentru licee.

Un punct special în activitatea fiecărui an în activitatea CCIAT este, desigur, Topul Firmelor.


Şi în 2018 acesta a adunat la start peste 30.000 de firme, dintre acestea un număr de 1800 intrând în final în clasament.

„Am organizat peste 20 de seminarii, la care au participat peste 1500 de firme, am avut 17 misiuni economice unde au participat peste 250 de firme, am organizat 12 expoziţii ale noaste şi în parteneriat încă 6. ca un plus, în acest an au fost cele două evenimente din Portugalia şi în Bavaria. Forumul economic din Portugalia, unde au fost 70 de firme din această ţară, a continuat cuun forum economic în Timişoara. De la un forum economic, unde s-au înfrăţit şi cele două oraşe, am ajuns să avem aceste relaţii bune cu această ţară. În Bavaria am avut un succes mare, au fost acolo 100 de firme. Susţinem âînvăţământul dual, aici avem contacte cu inspectoratul şcolar şi discutăm despre clasele pe care le vom înfiinţa în viitorul an. Ne bnucurăm de arhiva electronică, de arbitrajul comercial, de departamentul de proiecte, a reuşit ca 44 de persoane să-şi înfiinţeze firme care vor primi zeci de mii de euro. Iată, pentru fiecare, omul de afaceri, pentru cel care doreşte să devină om de afaceri facem câte ceva. Financiar stăm extrem de bine, cel mai bine dintre camerele din România”, a declarat Florica Chiriţă, președintele executiv al CCIAT.

În domeniul expoziţiilor, Salonul Industriei Uşoare reprezintă în continuare cel mai de succes eveniment. Deşi se doresc cât mai multe asemenea evenimente în care întâlnirile între firme să deschidă acţiunea promoţională, asemenea târguri atrag un număr foarte mare de public, fiind nelipsite din calendarul expoziţional.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.