Primarii din Timișoara și Lugoj, amendați de poliție pentru drumurile pline de...

Primarii din Timișoara și Lugoj, amendați de poliție pentru drumurile pline de zăpadă și gheață

0
DISTRIBUIȚI

Poliția Timiș a anunțat astăzi că municipalitățile din cele mai mari orașe ale județului, Timișoara și Lugoj, au fost sancționate pentru „neîndeplinirea obligației de întreținere a drumului public pe timp de iarnă”.

Avand in vedere starea drumurilor din Municipiul Timisoara si Municipiul Lugoj din acest moment, dupa ninsorile abundente care au avut loc in urma cu cateva zile, politistii din cadrul I.P.J.


Timis, avand in vedere numeroasele semnalari privind starea drumurilor, au facut o evaluare a stadiului de deszapezire a acestora. In urma verificarilor s-a constatat faptul ca atat pe arterele principale de pe raza municipilor si oraselor cat si pe drumurile nationale si judetene se poate circula in conditii normale, insa pe strazile secundare, avand in vedere stratul de polei care s-a format din cauza nedeszapeziri totale sau partiale, ne confruntam cu situatii dificile, fapt ce ingreuneaza circulatia si fluenta traficului. In urma acestor constatari, politistii Serviciului Rutier au luat masura sanctionarii administratorilor drumurilor din Municipiul Timisoara si Municipiul Lugoj pentru neindeplinirea obligatiei de intretinere a drumului public pe timp de iarna, cu suma de 3.045 lei conform O.U.G.195/2002 art.105 pct.28, in vederea remedieri acestor probleme in cel mai scurt timp posibil”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.