Primarul Nicolae Robu, la bal în timp ce zăpada face legea pe...

Primarul Nicolae Robu, la bal în timp ce zăpada face legea pe străzile din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a petrecut, sâmbătă seara, cu tineretul liberal la un bal de caritate, în timp ce circulația pe străzile municipiului a devenit sport extrem din cauza zăpezii de pe carosabil. TNL-iștii au organizat evenimentul în comuna Giroc, iar unii dintre ei și-au făcut fotografii cu șeful Timiș și le-au postat pe Facebook. Alexandru Arion, care a ținut să imortalizeze momentul, a ținut să precizeze că Nicolae Robu ”a trecut 10 minute și a plecat să se ocupe de deszăpezire.(…) Stă cu bățul pe aștia care au ieșit să facă.(…) Cică nu mai sunt atâtea utilaje, nu au venit firmele la licitație”.

Deși de obicei este extrem de activ pe contul său de Facebook, Robu nu a mai postat nimic pe contul său după conferința de presă de vineri unde a pasat vigilent responsabilitatea dezastrului către city managerul Robert Kristof, afirmând ”Nu știu câte utilaje are SDM-ul, nu m-am ocupat eu, city managerul se ocupă de problemă.


El a discutat toate detaliile cu SDM-ul, eu am discutat doar în principiu cu directorul SDM, m-a asigurat că și-a luat sare și, mă rog, alte substanțe care se folosesc împotriva poleiului, împotriva depunerii zăpezii, că are utilajele funcționale, de detaliile de organizare se ocupă city-managerul (…) sperăm să facem față”. Kristof a fost cel care, aseară, a participat la ședința operativă de la sediul ISU Timiș, remarcându-se prin faptul că era singurul cu cravată.

Vă reamintim că acum cinci ani, când era plecat în Dubai, factura de mobil a primarului Robu a fost, după concediu, de 3.000 euro. Edilul Timișoarei a susținut că totul a fost din cauză că a ținut să controleze personal modul în care se făcea deszăpezirea orașului. ”m dat dispoziţii prin SMS şi apeluri vocale viceprimarului Diaconu şi domnului Adrian Bere să meargă deszăpezirea strună. Şi le-am cerut poze şi filmări. Eram în concediu. Îmi place când răspund eu să şi văd. La unu, la două noaptea eu în loc să mă odihnesc mă ocupam de deszăpezire. În loc să fiu lăudat, sunt criticat. Eu nu am putut să mă bucur noaptea de ofertele Dubaiului, ci am stat să mă ocup deszăpezirea din Timişoara. Câţi fraieri ca mine găsiţi?”, se întreba Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.