Primarul Robu, criză de nervi la adresa pesedistului Idolu la ședința de...

Primarul Robu, criză de nervi la adresa pesedistului Idolu la ședința de rectificare a bugetului

0
DISTRIBUIȚI

După ce săptămâna trecută rectificarea bugetului a picat, lipsind un vot, și Nicolae Robu și-a vărsat nervii pe pesediști, deși era treaba majorității care-l susține să asigure cele 14 voturi, astăzi s-a mers pe repede înainte. La ora 12 a fost convocată dezbaterea publică, obligatorie conform legii și care inițial a fost ignorată, iar la ora 16 consilierii locali au fost chemați să voteze modificările de buget.

Ședința a început cu o mică întârziere pentru că din sală lipseau consilierii locali ai PSD, Nicolae Robu încercând să speculeze momentul afirmând că social-democrații ar boicota ședința.


Fix în acel moment au apărut consilierii locali, Robu susținând că ”am început să le mulțumesc celor din sală pentru că aveam informații că nu veniți”. Social-democratul Sorin Ionescu s-a amuzat, spunând ”să vă schimbați informatorii”.

Pesedistul Dan Idolu a comentat dezbaterea publică, afirmând că ”a fost un monolog. Domnul primar ați vorbit 90% din timpul dezbaterii de o oră jumătate. Erau cinci oameni în sală. Este trist pentru un oraș ca Timișoara”.  Liderul consilierilor social-democrați a reproșat faptul că în documentele de rectificare consilierilor locali subvenția pentru societatea de transport apărea de doar 7.000 lei și nu 7.000.000 lei. ”O greșeală impardonabilă”, a comentat acesta. Nicolae Robu s-a enervat și l-a acuzat că ”probabil că la ora asta încă sunteți plătit ca director al aeroportului și acum, dar pierdeți timp cu tot felul de comentarii. Sau poate cel care vine la dezbateri și e angajat la aeroport. A fost o eroare materială”. Când i s-a spus că nu s-a modificat în proiectul de hotărâre, Robu s-a enervat și mai tare ”nu se poate așa ceva. De la 12,30 s-a sesizat  și a rămas așa. E inadmisibil. Să intre în comisia de disciplină cine e vinovat”.

Pentru că Idolu a continuat să comenteze pe marginea documentelor care însoțeau proiectul de hotărâre, Nicolae Robu a făcut o criză de nervi ”acest individ (Dan Idolu, n.a.) nu se poată să ne țină o oră că să ne împiedice ca să lucrăm pentru Timișoara. Gata. Nu se mai poate așa”. Proiectul de rectificare bugetară a trecut la limită cu 14 voturi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.