Primarul Robu, despre Moş Crăciunul de prost gust de la Târgul de...

Primarul Robu, despre Moş Crăciunul de prost gust de la Târgul de Crăciun: „Pare mai ciudat, aşa…”

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu recunoaşte că uriaşul Moş Crăciun aşezat în Piaţa Victoriei din Timişoara este cel puţin ciudat, dar spune şi că figurina ar fi apreciată de trecători. Asta după ce, pe paginile de socializare, figurinele de la Târgul de Crăciun din Timişoara au fost ridiculizate, oamenii spunând că sunt dintre cele mai urâte pe care le-au văzut.

„Eu nu am studiat de-aproape aceşti Moşi Crăciuni.


În trecere,
de la distanţă arată bine şi am văzut că lumea îşi face poze şi par a fi apreciaţi. Dacă ne uităm de foarte aproape… da, par mai ciudaţi, aşa, ca să folosesc acest termen. Dar lumea apreciază, vă spun, eu am fost printre oameni şi ieri şi noi am făcut cu bani puţini ceea ce se vede şi cred că este cu bun gust. De ce fac artiştii niste detalii aşa cum le fac nu mă întrebaţi pe mine că nu este comanda mea. E punctul lor de vedere”, a spus Nicolae Robu, astăzi, în conferinţa de presă.

Moş Crăciunul „ciudat” este amplasat în faţa Rectoratului Politehnicii din Timişoara, în apropierea bradului adus din Italia. La Târgul de Crăciun sunt mai multe astfel de figurine. Una dintre ele este pusă pe strada Alba Iulia, înspre Piaţa Libertăţii şi înfăţişează sania lui Moş Crăciun trasă de un ren. O altă figurină, care pare îmbrăcată în gazon sintetic, este un con uriaş, împodobit cu beculeţe colorate.

Primăria Timișoara a alocat, anul acesta, aproximativ 100.000 de euro pentru decorarea orașului cu beculețe și ghirlande de sărbători.

Şi la Arad au fost criticate decoraţiunile puse de primărie în cadrul Târgului de Crăciun, în special brazii aşezaţi în mai multe locaţii din oraş. 13 astfel de brazi au fost comandaţi, iar primăria a plătit peste 80 de mii de lei din bugetul local, scriu jurnaliştii de la specialarad.ro, într-un material intitulat „O, brad kitschos, o, brad kitschos, cu cetina de covor sintetic verde!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.