Primarul Robu, a treia zi consecutivă de atacuri la adresa presei: „Cartelul...

Primarul Robu, a treia zi consecutivă de atacuri la adresa presei: „Cartelul întru ticăloșie”

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-608161942">

Primarul Timișoarei, aflat în concediu în Statele Unite, postează zilnic pe Facebook atacuri la adresa mass-media, pe care le acuză că fac imagine negativă orașului și scriu la comandă despre mizeria de pe străzi sau eșecul administrației în accesarea fondurilor europene.

Edilul-șef repetă și în postarea de astăzi aceleași argumente din zilele trecute. „Stimați timișoreni, este adevărat că în ultimele săptămâni am avut în oraș mai multe gunoaie ca altădată, în contextul disfuncțiilor conexe tranziției la noul sistem de salubrizare, sistem în care PRIMĂRIA NU MAI ARE ÎN JURISDICȚIE GUNOIUL CASNIC, ADICĂ PUBELELE DIN FAȚA BLOCURILOR ȘI CASELOR ȘI CE-I PE LÂNGĂ, CONTAINERELE ȘI GRĂMEZILE ILEGALE, acesta -gunoiul casnic- revenind unei asociații județene numită ADID, condusă de Consiliul Județean”, a scris Nicolae Robu, omițând din nou să menționeze că Primăria Timișoara este parte integrantă din asociația amintită.

Primarul reiterează faptul că își asumă răspunderea pentru acititățile de golire a coșurilor de gunoi stradale, de măturat și de spălat străzile, „pentru că ele sunt în jurisdicția Primăriei”, probleme aflate de asemenea printre nemulțumirile semnalate de timișoreni.

„Răspund și garantez că și dacă va fi să rămânem pe termen mai lung doar cu Horticultura cu sarcina de curățenie stradală -coșuri, măturat, spălat-, Timișoara va fi din nou un oraș curat la acest capitol. Pt salubrizarea pe felia de gunoi casnic -pubele, containere, grămezi ilegale-, pot promite doar sesizarea instituției care răspunde de ea, ADID și punerea de presiune pe ea, alături de dv și în numele dv, cetățenii clienți ai tandemului ADID – RETIM, deci nu ai Primăriei. Acesta este purul adevăr, stimați timișoreni și pe mine puteți conta, oricât m-a durut să se dea în mine în mod nedrept -inclusiv cu amendă de către o instituție degenerată în organ de (re)presiune politică al puterii PSD-ALDE, Garda de Mediu-, în timp ce la adresa celor cu adevărat responsabili, ADID, celor în mâna cărora este, de fapt, decizia-soluție, să nu se spună niciun cuvânt măcar. Și asta numai datorită intoxicării informaționale făcută de aceste tonomate de minciuni care se pretind a fi instituții de presă. Ca orice tonomat, ele «cântă melodia» comandată o dată cu introducerea fisei! Iar eu refuz cu obstinație să introduc fise, ca alții, asta-i problema mea cu această «presă», stimați timișoreni”, a scris edilul-șef pe rețeaua de socializare.

Edilul-șef își încheie postarea cu două imagini, „înainte” și „după” cu o grămadă de gunoi și locul curățat ulterior, însă omite să observe faptul că mediul său preferat de comunicare este plin de imagini cu crengi rupte rămase pe străzi și trotuare la mai bine de două săptămâni de la căderea zăpezii, noroi pe străzi rămas după topirea zăpezii, grămezi de gunoaie încă neadunat de săptămâni bune sau străzi întregi neluminate, imagini care vin direct de la timișoreni, fără filtrul presei.

Sursa foto: Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.