Primarul Robu, un nou atac la adresa unui jurnalist PRESSALERT.ro: ”Personaj de...

Primarul Robu, un nou atac la adresa unui jurnalist PRESSALERT.ro: ”Personaj de joasă speță cu care nu-mi pierd timpul. Sunteți prea jos să vă dau răspunsuri” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

”De astăzi se va merge pe principiul cine seamănă vânt, culege furtună”, le-a transmis nervos primarul Timișoarei, Nicolae Robu, consilierilor locali PSD la sfârșitul ședinței în care s-a votat rectificarea de buget și în care a avut mai multe dispute cu Dan Idolu, șeful de grup al social-democraților. Primarul a rămas pe hol și a continuat să discute agitat, acuzând faptul că pesediștii folosesc ”modelul Liviu Dragnea” – oamenii sunt angajați în instituții de stat, dar sunt folosiți pentru alte lucruri, inclusiv pentru a-i perturba proiectele. Nicolae Robu nu a nominalizat, iar când Idolu l-a întrebat dacă se referă la Elena Ișfănuț, care a fost angajată la aeroportul Timișoara unde pesedistul este director înainte de a fi la primărie titularizată, Robu a răbufnit ”cu oameni de asemenea teapă eu nu mai discut. Așa că nu îmi mai răpiți timp”.

Când l-am întrebat cum este cu angajatele Primăriei Timișoara care, în timpul orelor de program, merg la sediul PNL pentru a-i monta telefonul mobil și fac transmisii în direct de la conferințele de presă, Robu a susținut ”bateți câmpii ca de obicei.


Au din timpul lor liber. Pot să facă ce vor, da? Au nenumărate ore suplimentare făcute, lucrând la organizare de evenimente sau în alte părți. Vedeți-vă de treabă că dumneavoastră sunteți alt personaj de la fel de joasă speță cu care eu nu îmi pierd timpul. Sunteți prea jos să vă dau răspunsuri. Întelegeți? V-am spus asta de nenumărate ori. Pricepeți greu. Răspund la întrebările oamenilor care fac dovadă că sunt cetățeni de bună credință, nu automate cu fise., a venit fisa și reacționează. Lor le răspund. Mă critică, le răspund respectuos -poate că din perspectiva dumneavoastră așa stau lucrurile, dar eu le văd altfel-, îi respect, au dreptul lor să mă critice, dreptul și să nu se lase convinși de argumentele mele. Nu am nicio treabă cu cei care mă critică, dimpotrivă. Au tot respectul meu la fel ca și cei care mă apreciază. E o categorie de oameni, care e o șleahtă de fapt, că asta e termenul potrivit, și cu aceștia nu am ce să discut. Automate, introduci fisa și îți cântă melodia. Asta e”.

Vă reamintim că , săptămâna trecută, când l-am întrebat despre documentele pe care le-a semnat în calitate de primar pentru prietenul său Teodor Tuducan, în scandalul benzinăriei de pe Calea Lugojului, Nicolae Robu a făcut o altă criză de nervi, susținând ”La un asemenea nivel de ticăloșie, nici nu-mi vine să reacționez. Dacă v-aș fi dat în judecată pentru cât m-ați calomniat cu acele titluri, că am primit mită o limuzină de lux, păi ați fi plătit… Eu nu bag în seamă oameni de țeapa dvs, lichele de acest nivel. Nu sunteți jurnalist, sunteți agent cu fise. Nu sunteți jurnalist, vă primesc aici pentru că sunt eu tolerant”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.