Robu cerșește like-uri de Crăciun din vacanța sa în SUA, unde a...

Robu cerșește like-uri de Crăciun din vacanța sa în SUA, unde a plecat cu prietenul interlopilor

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu nu poate accepta că postările sale de pe Facebook nu se bucură de apreciere.  După ce le-a transmis colegilor din PNL că are fani și în SUA, unde este plecat în concediu împreună cu Ionuț Nasleu, prietenul de chefuri al interlopilor, primarul Timișoarei a postat, ieri, pe pagina sa de Facebook poezia Pruncul divin de Damian Ureche cu mesajul ”Dați, vă rog, Share! Chiar merită și poezia și poetul!”.

După opt ore, Robu a revenit cu o nouă postare pe Facebook în care susține că”sunt surprins că la superba poezie “Pruncul divin”, de Damian Ureche, postată acum vreo 7-8 ore, doar 61 dintre dv, dragi prieteni, ați dat Like...


Presupun că n-ați citit-o mai mulți, nu că ați citit-o și nu v-a plăcut, deși ar fi dreptul dv și la alternativa a doua. După cum presupun și că like-urile date sunt, în toate cazurile, semn că poezia chiar a fost citită și a plăcut si nu expresie a unor automatisme, cum se mai întâmplă… Dacă n-ați citit-o încă, citiți-o, chiar merită!”. Nicolae Robu nu a pomenit nimic despre măsurile care ar trebui luate pentru situația dezastruoasî în care este Timișoara, cu străzile pline de gunoi, și copaci rupți peste tot.

În unul dintre comentarii, lui Robu i se spune că ” pe restul probabil i-ați blocat că nu v-a convenit ce au scris pe pagină:) dacă îi blocați pe toți, cine să vă mai și dea like?!:)))))))”, iar un alt timișorean îi transmite ”Domnu’ Primar.. lăsați poeziile și rezolvați problema iluminatului public în Ciarda Roșie. E bătaie de joc în orașul ăsta!!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.