Robu, mesaj arogant din SUA, în prag de Crăciun: ”Știu că sună...

Robu, mesaj arogant din SUA, în prag de Crăciun: ”Știu că sună că mă laud, chiar asta fac, dar…am cu ce””

2
DISTRIBUIȚI

Obsesia pentru propria imagine a primarului Timișoarei și șef al PNL Timiș, Nicolae Robu, nu mai este un secret pentru nimeni.


După ce a lăsat orașul plin de zăpadă și gunoaie pentru a pleca în concediu în SUA împreună cu consilierul său personal Ionuț Nasleu, prietenul de chefuri al interlopilor, Robu nu poate să facă pauză din a se lăuda.

Aseară, pe unul dintre grupurile interne de WhatsApp ale PNL Timiș, Nicolae Robu a postat o fotografie în care alături de un bărbat și un copil, cu mesajul ”E plăcut să fii în Fort Lauderdale (lângă Miami) și să vină la tine oameni să te întrebe dacă ești cine ești. Acest domn e originar din Deva și a părăsit România acum 16 ani, dar urmărește ce se întâmplă în țară și… îmi e fan! Știu că sună că mă laud, chiar asta fac, dar…”am cu ce”, vorba lui Artan de la Partizan! :))”.

Mesajul nu a primit decât un singur răspuns, sub forma unui emoticon de ok de la un liberal din grup.

2 COMENTARII

  1. Treningul ala ma omoară. De cate ori vad un treningar în străinătate, pun pariu pe oricat ca ala e român. Și nu pierd niciodată. Scoate-ti nene treningu ala de pe tine CA NU VA MAI POT VEDEA DE TARANI TRENINGARI IN VACANTA. Bine ca nu e vara, ca puneai si slapii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.