Şase morţi şi zeci de răniţi, la o discotecă din Italia. Ce...

Şase morţi şi zeci de răniţi, la o discotecă din Italia. Ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Şase tineri au murit, azi-noapte, într-o busculadă dintr-un club de noapte din Italia. Alte peste 100 de persoane sunt rănite, anunţă autorităţile italiene.

Incidentul s-a petrecut la concertul rapperului Sfera Ebbasta, în discoteca „Lanterna Azzurra” din Corinaldo, în apropiere de Ancona. „Poate din cauza dispersării unei substanţe iritante, tinerii au fugit şi s-au călcat unii pe alţii în picioare. Din nefericire, şase au decedat şi există zeci de răniţi”, au anunţat pompierii pe Twitter.

Potrivit Corriere Della Sera, busculada din club este posibil să fi fost declanşată de pulverizarea de gaze lacrimogene în interior. Un tânăr a declarat presei că aştepta să înceapă concertul când a simţit un miros acru, a alergat spre una dintre ieşirile de urgenţă, dar a observat că e blocată, iar agenţii de pază i-au spus să ne întoarcă înăuntru.

Ambulanţe, maşini de pompieri şi de poliţie s-au mobilizat la faţa locului, iar autorităţile au deschis o anchetă care să stabilească ce anume a generat busculada.

Foto: Twitter/Vigili del Fuoco

#Corinaldo (AN) #8dic, nella clip il drammatico intervento dei #vigilidelfuoco nella discoteca dove hanno perso la vita sei giovanissimi pic.twitter.com/b9xjMiWp1k

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.