SCM Politehnica a obţinut dramatic calificarea în Final Four-ul Cupei României. Derby-ul...

SCM Politehnica a obţinut dramatic calificarea în Final Four-ul Cupei României. Derby-ul cu Baia Mare s-a decis după aruncări de departajare

0
DISTRIBUIȚI

Handbaliştii bănăţeni au incheiat anul cu o victorie importantă, pe terenul rivalei Minaur Baia Mare.


SCM Politehnica s-a impus la limită pe terenul maramureşenilor in duelul in manşă unică din sferturile de finală ale Cupei României. A fost 28-26 pentru bănăţeni, după 24-24 in timpul normal de joc.

Suspans cât cuprinde in Sala „Lascăr Pană” din reşedinţa Maramureşului. Timişorenii şi au fost conduşi după jumătate de oră cu 14-12 de gazda din Baia Mare, dar bănăţenii au revenit şi chiar au avut două goluri avantaj pe tabelă in repriza a doua. Pe final Sadoveac a salvat meciul alb-violeţilor, egalând in extremis şi ducând astfel intâlnirea la lovituri de la şapte metri.

Aici, bănăţenii au avut sângele mai rece şi au reuşit să obţină biletele pentru turneul final Final Four după reuşitele Marjanovic, acelaşi Sadoveac, Orbovic şi Cimpan. Portarul Varo a reuşit să respingă primele două lovituri executat de băimăreni.

SCM Politehnica va relua in 2019 campionatul in jurul datei de 30 ianuarie, cu un meci pe teren propriu impotriva lui Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.