SCM Politehnica va întâlni gazda turneului Final Four în semifinalele Cupei României....

SCM Politehnica va întâlni gazda turneului Final Four în semifinalele Cupei României. Alb-violeţii şi-ar fi dorit să fie organizatori

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica şi-a aflat astăzi adversara din semifinalele competiţiei KO la handbal masculin. Alb-violeţii vor da piept cu CSM Focşani 2007, grupare care a şi primit de altfel dreptul de organizare al turneului Final Four al Cupei României în urma extragerilor din urne găzduite la FRH.

Formaţia timişoreană a fost a doua extrasă iar oficialii echipei şi-au arătat înainte dorinţa de a organiza turneul.


În cealaltă semifinală din Moldova se vor întâlni Steaua şi Dinamo. Clubul bănăţean ocupă locul 6 în pauza competiţională de iarnă, cu două locuri mai sus faţă de Focşani, grupare-revelaţie în primele runde ale sezonului.

Bănăţenii au avut în continuare probleme financiare în acest sezon, având aceleaşi restanţe către proprii jucători. „Dorința mea pentru acest Crăciun și pentru Anul Nou să fim sănătoși în primul rând, dar să și rămână toată echipa. Dar dacă nu vin plățile în perioada următoare am putea rămâne fără doi sau trei jucători”, avertiza tehnicianul Pero Milosevic după succesul cu Minaur din sferturile Cupei.

Turneul Final Four va avea loc la Focşani, în perioada 9-10 martie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.