SCM Timişoara, învinsă greu pe final la Cluj după despărţirea de Miodrag...

SCM Timişoara, învinsă greu pe final la Cluj după despărţirea de Miodrag Perisic. „Leii” au condus până în penultimul minut

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara a fost aproape de un rezultat important la primul joc după despărţirea de tehnicianul Miodrag Perisic. Bănăţenii au condus timp de 38 de minute pe terenul puternicei U-BT Cluj-Napoca, dar au fost învinşi la limită, pe final, scor 88-91. Echipa pregătită acum de Cristian Bota rămâne cu doar două succese în grupa A valorică.

Bănăţenii au câştigat primul sfert în Ardeal cu 27-18 după ce au avut şi zece puncte avans.


46-46 a fost scorul pauzei după o revenire a gazdelor în sfertul secund. Totuşi, în cea de-a treia parte bănăţenii au revenit la cârmă de la 46-48 după un „run” de 11-0. 32-21 a fost scorul acestei secvenţe, în favoarea SCM-ului. Oaspeţii au avut şi +12 pe tabelă, dar au cedat în ultimele zece minute. Triţa lui Rasic a adus-o pe U-BT în avantaj (90-88), când mai erau un minut şi jumătate din joc. Fază urmată de o reuşită din două marca Dykes de la „libere.” Cu zece secunde înainte de sunetul sirenei Pesakovic a irosit o şansă bună pentru alb-violeţi şi punctul suplimentar a rămas alb-negrilor.

Cel mai bun marcator al partidei a fost Kyndall Dykes, de la U-BT, cu 26 de puncte. Principalul realizator al „leilor” a fost Vukosavljevic, autor a 21 puncte şi 9 recuperări. Ceilalţi marcatori pentru SCM au fost: Pesakovic 14 puncte, Komatina 11, Calotă 10, Randolph 10, Brown 8, Stojadinovic 5, Diculescu 5, Baciu 4, Coconea 1.

Pentru SCM Timişoara urmează un nou joc în campionat, luni, 17 decembrie, de la ora 18.00, la Piteşti, cu BCM U FC Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.