Ședință de urgență la sediul ISU Timiș. Ce măsuri disperate ia Primăria...

Ședință de urgență la sediul ISU Timiș. Ce măsuri disperate ia Primăria Timișoara pentru a lupta cu zăpada UPDATE Se mobilizează și Aquatimul

1
DISTRIBUIȚI

Prefectul de Timiș, Eva Andreaș, a convocat în această seară o ședință a Comitetului pentru Situații de Urgență la sediul ISU Timiș la care au participat city-managerul Robert Kristof, președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, și reprezentanți ai E-Distribuție Banat.


Conform acestora, aproximativ 12.500 de abonați nu mai beneficiază în acest moment de energie electrică după ce zăpada a doborât mai mulți copaci peste firele de curent, în unele cazuri în zone izolate și greu accesibile. În timpul ședinței s-a luat decizia ca echipe dela ISU și Jandarmerie să însoțească echipele de intervenție ale E-Distribuție pentru a le deschide drumul.

Administratorii de drumuri au primit avertismente dure și li s-a cerut să remedieze problemele până mâine. Cea mai gravă situație în ceea ce privește starea drumurilor este în Timișoara, iar primăria a anunțat că echipe de la Colterm vor fi scoase în stradă pentru a contribui la deszăpezire.

UPDATE La deszăpezirea din Timișoara va contribui și Aquatim, compania care asigură distribuția de apă în oraș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.