Servicii mai bune oferite de E-Distribuţie Banat. Durata de realizare a intervenţiilor...

Servicii mai bune oferite de E-Distribuţie Banat. Durata de realizare a intervenţiilor este sub media naţională

0
DISTRIBUIȚI

Companiile E-Distribuție și-au îmbunătățit calitatea serviciilor, conform datelor pentru primele zece luni ale acestui an, ca urmare a investițiilor realizate. Astfel, durata medie a întreruperilor neplanificate s-a redus. De asemenea, conform rapoartelor oficiale ale ANRE pentru anul 2017, E-Distribuție Banat a avut durate de intervenţie sub media națională, de 259 minute. În primele zece luni ale acestui an, calitatea serviciului a continuat să se îmbunătățească, durata până la intervenţie ajungând la 191 minute pentru E-Distribuție Banat.

Performanța reprezintă rezultatul investițiilor, inclusiv cele în rețelele de înaltă tensiune, care s-au ridicat la circa 400 de milioane de euro în perioada 2008-2018.


Aceste proiecte aduc beneficii economiei în general, întrucât echipamente folosite pentru modernizarea stațiilor, precum transformatoarele de putere, sunt fabricate de producători din România.

Investițiile în rețelele de înaltă tensiune reprezintă unul dintre cele mai importante elemente care au susținut îmbunătățirea calității serviciilor, prin echiparea stațiilor cu transformatoare moderne și echipamente automatizate, ceea ce a permis conectarea stațiilor în sistemul Telecontrol și operarea lor de la distanță de specialiștii E-Distribuție.

E-Distribuție Banat a modernizat 30 de stații de transformare. Printre cele mai importante proiecte sunt stațiile Teba, Musicescu, Balta Sărată, Victoria, Decebal, Freidorf, Câlnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.