Șofer în comă după o serie de depășiri riscante FOTO

Șofer în comă după o serie de depășiri riscante FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2015677249">

Un grav accident rutier s-a petrecut aseară pe Drumul Naţional 76 Deva – Brad. Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Brad, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Brad spre Deva, când a ajuns la podul peste râul Fornădia, a efectuat o manevră de depăşire a două maşini, prin încălcarea marcajului liniei continue, conform adevarul.ro. Şoferul a intrat pe sensul opus de mers, unde a tamponat frontal un autobuz care circula regulamentar, după care a fost acroşat de autoturismul pe care îl depăşise anterior, condus de un tânăr de 18 ani.

Șoferul vinovat a ajuns în comă la spital, iar pasagera care se afla în același autoturism a fost de asemenea rănită grav. „În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto care a produs evenimentul rutier şi a unei pasagere în vârstă de 52 de ani, din acelaşi autoturism”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Sursa foto: Serviciul de Ambulanță Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.