Studenții timișoreni fac treaba primăriei. Au curățat de zăpadă trotuarul pe un...

Studenții timișoreni fac treaba primăriei. Au curățat de zăpadă trotuarul pe un bulevard important și au împrăștiat sare FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-995524151">

Ce nu face Primăria Timișoara, fac studenții din oraș. O mână de tineri din Organizația Studenților din Universitatea de Vest a luat decizia de a curăța trotuarul de pe un bulevard important, de pe care nimeni nu s-a sinchisit să curețe zăpada, astfel că trecătorii riscau să se accidenteze.

Astfel, astăzi, mai mulți studenți de la instituția de învățământ superior condusă de liberalul Marilen Pirtea s-au „înarmat” cu lopeți și au adunat zăpada de pe trotuarul de pe bulevardul Vasile Pârvan. De asemenea, tinerii au aruncat și cu peste 100 de kilograme de sare, pentru a preveni transformarea trotuarului în patinoar.

„Pentru că ținem la studenții noștri, am luat măsuri! După câteva zile bune de ninsoare și polei, trotuarul de pe bulevardul Vasile Pârvan, cel pe care cei mai mulți dintre noi pășim pentru a ajunge la facultate, nu a fost deszăpezit. Astăzi, o mână OSUT-iști binevoitori au luat atitudine! Peste 100 de kilograme de sare au fost puse pe jos pentru ca mersul la facultate să ne fie încă drag, chiar și pe această vreme”, au transmis reprezentații OSUT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.