Sute de sancțiuni date și zeci de permise reținute de polițiștii rutieri,...

Sute de sancțiuni date și zeci de permise reținute de polițiștii rutieri, în weekend

0
DISTRIBUIȚI

Zilele de weekend s-au lăsat cu sancțiuni pentru peste 300 de șoferi din Timiș, o parte dintre ei pierzând temporar chiar dreptul de a conduce pe drumuri publice.

„În perioada 07 – 09 decembrie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.


Astfel, poliţiştii au constatat 12 infracțiuni și au aplicat 314 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 22 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase șapte certificate de înmatriculare”, conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliției Județean Timiș.

IPJ a mai transmis că, în săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.