Timișorenii de la Monokrom au lansat o melodie nouă și se pregătesc...

Timișorenii de la Monokrom au lansat o melodie nouă și se pregătesc de albumul de debut VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
Formația timișoreană Monokrom a lansat o melodie nouă

Formaţia timişoreană Monokrom a revenit în fața fanilor cu o nouă melodie, intitulată „Nuntă în cer“. „Melodia e melancolie aruncată în strofe și emoție transmisă prin coloana sonoră. Versurile au fost scrise de Sebastian Ursache (voce/chitară), într-o seară ploaiasă, ca urmare a unor sentimente scoase la suprafață de strălucirea palidă a luminilor orașului“, au transmis membrii trupei.

Monokrom abordează un stil autointitulat ca fiind „alt-punk“, „stil ce îmbină punk-ul cu rock alternativ“, având ca influenţe nume diverse de la Blink 182, Green Day, Billy Talent şi Ramones până la formatii ca The Cure, Oasis sau INXS.


Formația a luat naştere în 2014 la inţiativa vocalistului Sebastian Ursache şi a chitaristului Vinter Marco, iar formula actuală s-a definitivat odată cu venirea în formaţie la bass a lui Darius Zelenco şi a tobarului Muthi Răzvan. Primele compoziţii proprii în română Monokrom s-au concretizat la începutul anului 2016, iar debutul scenic al trupei s-a consumat în cadrul festivalului Studentfest din acelaşi an. De-a lungul celor doi ani de existenţă muzicală, formaţia a fost invitată să susţină recitaluri în cadrul Revolution Festival şi Music Travel Festival şi a cântat în deschiderea unor artişti ca Omul cu Şobolani, EMIL, Ska-nk, Moon Museum sau Jurjak. Pentru anul viitor, trupa timișoreană pregătește materialul discografic de debut.

„Albumul de debut va fi lansat în cursul anului viitor. Va fi alcătuit din 13 melodii ce desenează cursul formației de la debut și până în prezent. Albumul este în cea mai mare parte inspirat din experiențele noastre ce apar în viața de zi cu zi. E un carusel ce străbate porțiuni de fericire, tristețe, și sentimente sezoniere“, spun băieții de la Monokrom.

Foto: Alin Zelenco

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.