Toate școlile din Timiș vor fi închise UPDATE Decizie oficială: școlile vor...

Toate școlile din Timiș vor fi închise UPDATE Decizie oficială: școlile vor fi închise luni și marți

1
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Județean Timiș a propus Prefecturii ca în următoarele două zile cursurile în toate școlile din județ să fie suspendate din cauza condițiilor meteo extreme, existând posibilitatea ca măsura să fie extinsă și pentru ziua de marți.

„Am primit această solicitare din partea inspectoratului, iar la ședința Comitetului pentru Situații de Urgență de la ora 13.00 voi propune ca activitatea școlilor să fie suspendată luni, urmând ca mâine să reanalizăm situația și să decidem dacă școlile ar trebui să fie închise și în ziua următoare”, a declarat Eva Andreaș, prefectul de Timiș.

„Am făcut propunerile de suspendare a cursurilor pentru luni și marți, pentru siguranța elevilor.


În Timișoara, cu precădere, încercarea părinților de a-i deplasa pe copii la școală cu mașinile va bloca și mai rău circulația”, a afirmat Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.
UPDATE Șefa ISJ Timiș a anunțat că, în urma ședinței Comitetului pentru Situații de Urgență, a fost luată decizia suspendării cursurilor în toate școlile din Timișoara și județul Timiș pentru două zile, luni și marți.

1 COMENTARIU

  1. Mijloacele de transport in comun nu ajung la timp nici vara, practic nu exista, nu poti numi transport in comun cand tramvaiele si autobusele vin absolut aleator.
    Preavopsitul a distrus tot in orasul asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.