Tradiţiile de Crăciun, readuse la lumină de elevii Şcolii de Arte din...

Tradiţiile de Crăciun, readuse la lumină de elevii Şcolii de Arte din Timişoara. Ce au pregătit copiii talentaţi

0
DISTRIBUIȚI

Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, Şcoala de Arte din cadrul Centrului de Cultură şi Artă al judeţului Timiş de pe strada E. Ungureanu invită publicul la spectacolele organizate de mai multe clase, unde se pregătesc tineri talentaţi care pot deveni viitoare vedete.

După spectacolul de muzică uşoară care a avut loc la începutul acestei săptămâni, în 7 decembrie, de la ora 18,00, va avea loc un spectacol de divertisment susţinut de clasa de canto muzică uşoară a prof. Marc Antoniu şi cea de design vestimentar condusă de prof. Gabriela Muscan.

În 11 decembrie, ora 17,00, în zona Food Court din Iulius Mall, elevii clasei de canto – muzică uşoară şi cercul de copii „Next Star”, coordonate de prof. Georgiana Necşa, îi vor înveseli pe cei prezenţi cu cântecele lor, iar miercuri, 12 decembrie, de la ora 17,00, la sediul Centrului de Cultură şi Artă va avea loc un spectacol de colinde şi muzică populară. Clasele de canto muzică populară conduse de prof. Carmen Popovici Dumbravă, Carmen Biruescu, Gabi Zaharia, Iasmina Iova şi Raluca Stanca au pregătit un program de sărbători cu cântece şi vechi tradiţii, pe care tinerii interpreţi nu ne lasă să le uităm, iar în 13 decembrie, de la ora 17,30, elevii respectivelor clase vor prezenta un spectacol de colinde în cadrul manifestării tradiţionale „Târgul de Crăciun” din Piaţa Victoriei.


În aceeaşi zi, la ora 14,00, la Consiliul Judeţean va avea loc vernisajul expoziţiei „Peisaj interior”, care prezintă lucrări ale claselor de pictură, grafică şi sculptură conduse de profesorii Lucia Kolla Stoica, Liliana Georgiades şi Marius Bacriu.

Spectacolele oferite de cursanţii Şcolii de Arte se vor încheia în 19 decembrie, cu un program de divertisment oferit de clasele de canto muzică uşoară a prof. Vanana Ciolac şi de dans modern, majorete a prof. Adela Scorobete, care va avea loc de la ora 17,00 în zona Food Court din Iulius Mall.

Accesul publicului la toate evenimentele este liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.