Trenuri cu sute de călători, blocate pe șine în vestul țării din...

Trenuri cu sute de călători, blocate pe șine în vestul țării din cauza viscolului

0
DISTRIBUIȚI

Trenul Timişoara – Bucureşti, cu 200 de călători, este oprit, duminică, între staţiile Topleţ şi Valea Cernei, din Caraş-Severin, iar trenul Curtici – Bucureşti, cu 60 de călători, este oprit aproape de Vărădia, din cauza vremii. Şi trenul Bucureşti-Budapesta, cu 100 de pasageri, este oprit în jud. Arad.

Potrivit Centrului Infotrafic, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, pe raza Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara se înregistrează mai multe probleme.

Astfel, circulaţia feroviară pe magistrala 900 este întreruptă între staţiile CF Topleţ şi Valea Cernei, în judeţul Caraş-Severin, după ce mai multe crengi de copac au căzut peste firul de înaltă tensiune şi l-au rupt.


Trenul IR 1696, care se deplasa pe relaţia Timişoara – Bucureşti şi în care sunt aproximativ 200 de călători, staţionează.

De asemenea, din cauza lipsei de tensiune în reţeaua de contact, este oprită circulaţia feroviară pe magistrala 200, între staţiile CF Vărădia şi Zam, în judeţul Arad. Din acest motiv, două trenuri şi-au întrerupt deplasarea. Este vorba de trenul IR 473-2, care se deplasează pe relaţia Curtici – Bucureşti şi în care sunt aproximativ 60 de călători. Acesta staţionează aproape de staţia CF Vărădia. Şi trenul IR 472-1, care se deplasează pe relaţia Bucureşti – Budapesta este oprit în staţia CF Zam. În acest tren sunt aproximativ 100 de călători.

Totodată, din cauza vremii nefavorabile, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică a fost închisă circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 922 Vasiova – Reşiţa, în judeţul Caraş-Severin.

Sursa foto: Facebook / CFR Călători

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.