Trenuri suplimentate pe cele mai solicitate rute, de sărbători. Când vor fi...

Trenuri suplimentate pe cele mai solicitate rute, de sărbători. Când vor fi închise agențiile CFR Călători

0
DISTRIBUIȚI

Cei care călătoresc în această perioadă sunt sfătuiți să-și cumpere din timp biletele de tren, pentru că agenţiile de voiaj ale celor de la CFR Călători vor fi închise pe 1 şi 2 ianuarie.

Totodată, CFR Călători a anunţat că în zilele cu trafic crescut, adică până pe 6 ianuarie 2019, pentru adaptarea capacităţii de transport la solicitările publicului cu prilejul sărbătorilor de iarnă, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute, din şi dinspre Bucureşti, inclusiv pe legătura cu Timișoara Nord, vor fi „suplimentate operativ”, ceea ce înseamnă că garniturilor le vor fi adăugate mai multe vagoane.

„Pentru această perioadă, este suplimentat și personalul feroviar în marile gări, la casele de bilete, pentru fluidizarea vânzărilor de bilete.


Se recomandă tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul. Biletele de tren pot fi achiziţionate cu anticipație: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenţii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism). Programul agenţiilor de voiaj CFR este adamptat perioadei în zilele libere de sărbătoare legală, pe 1 şi 2 ianuarie, acestea sunt sunt închise. Înainte de călătorie, se recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare”, a transmis compania.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să contacteze biroul de informaţii la numărul de telefon 0256/493806 din Gara Timişoara Nord sau să se adreseze personalului CFR din staţii.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.