Un tânăr fără jocuri la Aerostar, primul transfer al iernii pentru ACS...

Un tânăr fără jocuri la Aerostar, primul transfer al iernii pentru ACS Poli. Daniel Dumitrache va fi „secundul” de sub comanda lui Vivi Răchită

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli a anunţat astăzi numele primului jucător transferat pentru sezonul de primăvară, precum şi cel al antrenorului secund cu care va colabora „principalul” Valeriu Răchită la Timişoara. Prima mutare în privinţa lotului e aducerea mijlocaşului Dănuţ Munteanu, care în prima parte a campionatului a fost legitimat la colega de eşalon Aerostar Bacău.

Vivi Răchită va colabora, în schimb, pe banca ultimei clasate în pauza competiţională, cu antrenorul secund Daniel Dumitrache (51 de ani), fost jucător la Astra şi Petrolul.

Tânărul Munteanu (21 de ani, foto), poate evolua şi pe postul de stoper.


El nu a avut nicio apariţie în toamnă. Conform surselor din cadrul clubului bănăţean acest lucru ar fi fost cauzat de o ceartă cu fostul principal al moldovenilor, Cristi Popovici. În schimb, în sezonul trecut a înregistrat 27 de apariţii la Sportul Snagov, care încheiase ediţia 2017-18 pe locul 10 în B. Iar pentru gruparea din Ilfov a reuşit să puncteze într-un succes clar cu UTA (scor 4-1 în deplasare). La capitolul realizări până acum are la activ şi o promovare din C în B cu Ştiinţa Miroslava.

ACS Poli va relua pregătirile cu noul tehnician în data de 15 ianuarie, de la ora 14.00. În perioada 15-30 ianuarie echipa timişoreană se va pregăti pe plan local, urmând ca între 1 şi 10 februarie să efectueze un stagiu cu mai multe jocuri de pregătire în Antalya.

Şi „Ripi” merge în Turcia

O altă timişoreană din B, Ripensia, va efectua un cantonament tot în zona Antalya, într-o perioadă în care se poate intersecta cu ACS Poli: 28 ianuarie – 8 februarie. Totuşi, cele două grupări nu au anunţat încă programul jocurilor din Turcia şi prezenţa lor în aceeaşi regiune nu înseamnă neapărat că se vor înfrunta într-un amical acolo. Roş-galbenii se reunesc pe 14 ianuarie şi au anunţat totuşi două teste la revenirea în ţară. Pe 13 februarie „Ripi” va juca cu UTA, iar pe 16 februarie, cu CSM Şcolar Reşiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.