UVT Agroland a încheiat anul cu un succes la Galaţi. Voleibalistele din...

UVT Agroland a încheiat anul cu un succes la Galaţi. Voleibalistele din Banat au stopat o serie nefastă

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia timişoreană de volei feminin din elită a pus capăt unei serii de eşecuri dureroase printr-o victorie pe terenul ultimei clasate. UVT Agroland a câştigat cu 3-0 la seturi in fief-ul nou promovatei Belor Galaţi.

După eşecurile din campionat şi eliminarea fără drept de apel din CEV Cup, „Agro” a reuşit să obţină un succes chiar in ultima partidă a anului.


Elevele lui Bogdan Paul nu au avut probleme la Galaţi, in duelul cu „lanterna” A1. 25-18, 25-15 şi 25-18 au fost rezultatele inregistrate pe seturi de către bănăţence contra moldovencelor.

Franţuzoaica Maeva Orle a fost cea mai bună jucătoare a timişorencelor, cu 17 puncte realizate. La fel ca in alte partide, pe final la „Agro” au evoluat şi jucătoarele mai tinere din cadrul lotului.

Prin acest succes Agroland a incheiat turul A1 pe locul 5, cu 10 puncte. CSM Lugoj a stat in ultima rundă şi are 8 puncte acumulate in opt partide. Prima etapă a returului se dispută in jurul datei de 19 ianuarie. CSM Lugoj joacă acasă cu Ştiinţa Bacău. Agroland Timişoara va evolua tot pe teren străin, la Cluj.

UVT Agroland: Barbora Kosekova – 6 puncte (3 ași, 2 blocaje), Diana Cărbuneanu – 4 puncte, Andreea Petra – 11 puncte (2 ași, 3 blocaje), Maeva Orle – 17 puncte (4 ași, 3 blocaje), Daniela Lupescu – 9 puncte (1 blocaj), Roxana Iancu – 5 puncte (2 ași, 1 blocaj) și Teodora Pusic – libero. Au mai evoluat Sorina Miclăuș – 5 puncte, Larisa Vasilică – 1 punct și Marisa Radu – 1 blocaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.