Sfârşit de aventură europeană: Vasas Budapesta s-a impus în trei seturi la...

Sfârşit de aventură europeană: Vasas Budapesta s-a impus în trei seturi la Timişoara cu UVT Agroland. Bogdan Paul: „E o criză” GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

UVT Agroland nu a reuşit să răstoarne rezultatul din turul 16-imilor Cupei Challenge cu Vasas Budapesta. Mai mult, liderul din Ungaria s-a impus cu 3-0 la Timişoara după ce câştigase prima manşă cu 3-1 şi a avansat astfel lejer în faza următoare.

Prima aventură europeană pentru multe dintre elevele lui Bogdan Paul a fost totodată şi foarte scurtă. După un început cât de cât echilibrat, unguroaicele şi-au adjudecat cu uşurinţă primul set, scor 25-17. Al doilea a fost tranşat chiar mai clar de către Vasas, la 13, şi, conform calculelor hârtiei, echipa vizitatoare era deja calificată în faza următoare. Timişorencele au făcut un set 3 mai bun, dar şi pe fondul modificărilor efectuate în formaţia maghiară. Deşi „Agro” a revenit pe tabelă şi a condus cu 25-24, dar următoarele trei puncte au aparţinut tot jucătoarelor din Budapesta şi meciul s-a încheiat. Pe finalul întâlnirii Diana Cărbuneanu s-a accidentat la spate şi a fost cărată în afara terenului.

Echipa timişoreană a părăsit astfel rapid cupele europene la prima participare şi nici în A1 situaţia grupării de pe Bega nu e confortabilă. Pentru „Agro” urmează o partidă cel puţin la fel de dificilă în campionatul intern, cu CSM Bucureşti pe teren propriu, joc programat sâmbătă, de la ora 19.30, în Sala UVT-Oituz.

Bogdan Paul, dezamăgit

Antrenorul voleibalistelor de pe Bega era supărat la finalul întâlnirii.


„E greu să mai tragem concluzii după meciuri de această factură. Pur şi simplu astăzi nu a fost decât o singură echipă, cea adversă. Nu sunt foarte multe de spus în această situaţie. Probabil e cel mai prost joc făcut, credeam că jocurile precedente au fost slabe, ăsta a fost cel mai slab. Nivelul la care am jucat azi nu ne permite nici măcar să prindem play-off-ul în campionat, dărămite să emitem pretenţii în cupele europene. Din păcate am ajuns în situaţia asta, nu trebuia să se întâmple. Răul a fost făcut mai de mult. Sunt mulţi factori care au determinat criza în care am intrat. Nu ne mai găsimt în foarte multe situaţii de joc. Sunt lucruri pe care le făceam cu uşurinţă în urmă cu câteva săptămâni şi acum au devenit foarte complicate. Începând de la jocul cu Lugojul am început să jucăm din ce în ce mai prost. Lucruri care au dus la nivelul la care ne regăsim acum. E greu să fac o analiză tehnică în condiţiile în care nu am făcut nimic bine… Mă bucur foarte mult pentru jucătoarele tinere, ele fac în momentul de faţă ce pot să facă. Mă bucur că sunt aici, …dar din păcate aceste bătălii nu le putem purta acum cu ele, alte jucătoare trebuie să înţeleagă că responsabilitatea le aparţine”, a declarat Bogdan Paul.

„Ştiam că trebuie să începem bine din start, echipa din Timişoara e foarte puternică. Dar suntem foarte fericiţi, putem spune că a fost uşor, dar a fost uşor pentru că am luptat defensiv şi am blocat bine de asemenea, oponenţii ne-au ajutat pentru că au făcut multe greşeli. Apoi, cred că au cedat şi am câştigat, suntem satisfăcuţi, suntem acum în următoarea rundă din Challenge Cup. Nu mă aşteptam la aşa un meci lejer, antrenorul Timişoarei a făcut multe modificări, de aceea poate nivelul nu a fost perfect”, a spus Jakub Gluszak, antrenorul celor de la Vasas.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.