A venit iarna pe şantierele autostrăzii A1 FOTO

A venit iarna pe şantierele autostrăzii A1 FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Speranţele oficialilor români din domeniul Transporturilor de a se lucra cât mai mult pe şantierele autostrăzii A1 la final de an au fost parțial năruite de condițiile meteo. Zăpada a ajuns deja pe acestea, iar activitatea acerbă din ultimele luni va scădea, cel mai probabil, în următoarele luni.

Cele maai recente imagini surprinse de cei de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara arată că pe lotul 4 din Lugoj – Deva se lucrează în continuare, chiar dacă zăpada s-a depus deja peste şantier.


Muncitorii sunt prezenți în continuare pe șantier și execută în special lucrări de siguranța circulației și în zona versantului Șoimuș, la realizarea zidului de sprijin și la profilarea taluzului.

Conform ultimelor date ale CNAIR, în ulima lună procentul lucrărilor realizate a ajuns pe acest lot la 94%, cu 2% mai mult decât în octombrie. De asemenea, progrese au fost făcute şi pe lotul 3, aici s-a ajuns la 86% din total, cu un procent mai mult decât în octombrie. Din păcate, la ultimul lot sunt probleme nu neapărat cu nivelul lucrărilor realizate, ci cu nodul de acces de la Holdea, aici nu a fost semnat nici în prezent un contract pentru realizarea bretelei de legătură cu drumul naţional din apropiere, pentru a se putea intra pe autostradă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.