Vest Phoenix Cover pregătește un concert aniversar la sfârșitul acestui an, cu...

Vest Phoenix Cover pregătește un concert aniversar la sfârșitul acestui an, cu multe surprize, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Titi Dragomir și Vest Phoenix Cover vor susține un concert plin de surprize la sfârșitul acestui an la Timișoara

Seria concertelor aniversare pregătite de formația timișoreană Vest Phoenix Cover are parte de un nou episod la sfârșitul acestui an, când muzicienii „antrenați“ de solistul Titi Dragomir vor poposi pentru un recital „plin de surprize“, după cum au precizat membrii trupei. Evenimentul va avea loc joi 27 decembrie de la ora 20, la Reflektor Venue, iar una din surprizele concertului va fi participarea lui Sebastian Dragomir la acest recital.

Trupa Vest Phoenix Cover a luat ființă în 15 octombrie 2013, la inițiativa lui Titi Dragomis, Lajos Varadi și Lică Dolga, în urma unei discuții purtate cu Nicu Covaci, despre ideea de a înființa o formație care să promoveze atât artiști locali, cât și tinere talente, primind astfel dreptul de a cânta piese din repertoriul Phoenix.


Debutul concertistic al trupei a avut loc în formula Titi Dragomir (voce), Varadi Lajos (chitară armonie), Rică (bass), Relu Iocșa (chitară armonie) și Lică Dolga (tobe). De-a lungul anilor, formația a promovat o serie de tinere talente.

În luna aprilie a anului trecut, Vest Phoenix Cover a susținut un concert de anvergură la Filarmonica Banatul, alături de Facultatea de Muzică și Teatru, sub egida „Împreună pentru viață“, un eveniment caritabil organizat pentru secția de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Județean din Timișoara în fața unei săli cu 900 de spectatori. Alte apariții semnificative ale trupei au avut loc în deschiderea concertelor Phoenix din Timișoara. Recent, formația a lansat o revistă aniversară și piesa „Haiducii mei“, melodie care a fost compusă special pentru cei de la Timișoara Bikers, cu care trupa a îmceput o colaborare.

Biletele pentru acest concert costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.