140 de foste mirese și-au „măritat rochia” la Timișoara, în cadrul unui...

140 de foste mirese și-au „măritat rochia” la Timișoara, în cadrul unui târg de nunți FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Mii de oameni au luat cu asalt, în acest sfârșit de săptămână, târgul de nunți organizat la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. În cadrul evenimentului s-a derulat, pentru cel de-al șaselea an consecutiv, programul „Mărită-ți rochia”, adresat fostelor mirese care doresc să-și vândă ținuta purtată în cea mai frumoasă zi din viața lor.

Ana Maria Soplonțai, responsabil de organizarea programului „Mărită-ți rochia”, ne-a declarat că au fost înscrise 140 de modele purtate de foste mirese.

„140 de rochii avem înscrise în program. Avem și un site, «Mărită-ți rochia», unde se pot înscrie gratuit pe tot parcursul anului. Pentru expunere în cadrul târgului, prețul a fost de 50 de lei. Viitoarele mirese pot găsi orice tip de rochie, avem modele diferite, sunt rochii de designeri, unele de creatori, prețioase, care se vând la jumătate din prețul de achiziție și fac fericite două persoane. Prețurile sunt negociabile. Avem o rochie care a fost 2.900 de euro și se vinde la prețul de 5.000 de lei, negociabil, o rochie foarte prețioasă, frumoasă”, a explicat Ana Maria Soplonțai.

De asemenea, în cadrul târgului de nunți organizat la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara au fost prezentate și ultimele tendințe în materie de nunți. Astfel, unul dintre expozanți le-a oferit viitorilor miri un bar format din gustări dulci, sărate, fântână de ciocolată, dar și limonadă.

„La început, am venit cu fântână în ciocolată și fructe trase în ciocolată, apoi ne-am gândit să dăm și ceva de băut și am decis că cel mai bine ar merge o limonadă cu fructe în ciocolată. Ulterior ne-am mai dezvoltat și pe partea de cheese bar (n.r. bar cu brânzeturi). Publicul reacționează foarte bine, este o ofertă mult mai amplă și atunci lumea este interesată. Prețul pentru fântâna cu ciocolată și fructe este de 1.800 de lei/100 de persoane, cheese bar – 1.000 de lei, iar tortul de limonade este tot de 1.000 de lei pentru 100 de limonade”, a declarat Alex Prugariu, expozant.

De asemenea, Florina Mihai, reprezentantul unei firme producătoare de rochii de mireasă, a afirmat că în acest an se poartă rochiile cu dantelă, foarte accesorizate, fiind pus un accent pe cele cu paiete și perle. “Ca și stil se poartă rochiile tip prințesă și cam ce li se potrivește viitoarelor mirese. Și cele tip sirenă se poartă, de ce nu, iar ca nuanțe se merge pe ivoire (n.r. culoarea untului), cappuccino și rozaliu”, a precizat Florina Mihai.

Totodată, la târgul de nunți organizat în acest sfârșit de săptămână la Timișoara a participat și Cătălin Botezatu, care a prezentat celor interesați costume pentru miri. „Ceea ce propunem la acest târg este catifeaua, sub toate formel. Pentru mirii mai îndrăzneți chiar culori mai îndrăznețe, avem costume de ceremonie foarte speciale, brocarturi foarte frumoase și lucruri clasice pentru oamenii care doresc să fie clasici, dar în același timp în centrul atenției”, a detaliat Cătălin Botezatu. Prețul unei ținute de mire, alcătuită din sacou, pantaloni, cămașă, papion și batistă, este de aproximativ 2.200 de lei.

În cadrul târgului de nunți a fost prezent și un magician care propune un show de iluzionism pentru nunți, care este la mare căutare.

„Suntem cea mai la modă surpriză pentru nunți. Noi avem un spectacol special regizat care să reprezinte mirele și mireasa, un spectacol care se adresează la orice sală, la orice condiții, are și parte interactică, și parte demonstrativă, plus partea aceea specială în care aducem mirele și mireasa în față și îi facem pe ei doi protagoniștii unui număr de iluzionism. Nu dispare mireasa, dar sunt foarte multe cereri pentru soacră să dispară, alții vor să le multiplicăm banii, noi, ca magicieni, nu avem ce să facem decât să le îndeplinim cerințele, să facem magie în cea mai magică zi din viața lor, să fie cu toții fericiți, așa cum își doresc. Avem diverse pachete, cel mai scurt show este de 30 de minute, deși noi recomandăm să mergem undeva între 45 și 60 de minute, mai ales acolo unde nunțile sunt mai voluminoase”, a declarat magicianul Lorenzo Cristian.

La târgul de nunți organizat la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara participă peste 120 de expozanți.


Organizatorii se așteaptă ca peste 5.000 de vizitatori să treacă pragul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.