Accident mortal provocat de un cetățean străin cu domiciliul în Timișoara aflat...

Accident mortal provocat de un cetățean străin cu domiciliul în Timișoara aflat la volanul unui BMW cu cauciucuri de vară

1
DISTRIBUIȚI

Nepăsarea unui tânăr șofer a dus la moartea unei persoane, în această dimineață. Un BMW X6 și o Dacia Dokker s-au ciocnit frontal pe DN79, între Arad și Oradea, în zona localității bihorene Mădăras.

„Un tânăr de 24 de ani, cetățean străin cu rezidență în municipiul Timișoara, județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism echipat cu anvelope de vară, pe direcția Oradea – Arad, într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 41 de ani, din municipiul Salonta”, a transmis comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

Conform aradon.ro, în urma impactului violent dintre cele două autovehicule, șoferul Daciei a rămas încarcerat între fiarele contorsionate și a fost nevoie de intervenția echipajului de Descarcerare pentru a-l scoate.


Din nefericire, rănile suferite au provocat decesul bărbatului în vârstă de 41 de ani.

Sursa foto: Facebook / Info Trafic jud. Bihor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.