ACS Poli a împrumutat un alt mijlocaș de la Astra. Doi jucători...

ACS Poli a împrumutat un alt mijlocaș de la Astra. Doi jucători care nu au semnat noile contracte s-au despărțit oficial de club

0
DISTRIBUIȚI

O nouă săptămână, noi mutări la ACS Poli. După ce a renunțat la doi jucători împrumutați de la Astra tot în această lună, managerul Valeriu Răchită a optat pentru un nou mijlocaș ofensiv care aparține de aceeași grupare din elită. E vorba de internaționalul moldovean Victor Stînă, care provine de la Zimbru Chișinău.

Ultima clasată din B s-a despărțit în schimb, în mod oficial, de fundașul Cristian Melinte și portarul Mădălin Smaranda, ambii au refuzat noile înțelegeri propuse de Vivi Răchită și au fost trecuți pe ”linie moartă”. A rămas în expectativă un alt jucător cu profil defensiv și aflat în aceeași situație, Denis Haruț.

sursa foto: altfel.md

Ultimul venit la ACS Poli e Victor Stînă (foto, 20 ani), de la Astra Giurgiu, sub formă de împrumut până în vară.


Acesta a fost semnat de echipa de Liga I în toamnă. El are selecții la naționalele U21 și U19 ale Rep. Moldova, deține și cetățenia română și provine de la Zimbru Chișinău. El nu a jucat la prima echipă a Astrei până acum. In această iarnă ACS Poli a mai imprumutat doi jucători de la giurgiuveni, pe Sebastian Culda și portarul Cristian Nedelcovici, ale căror ințelegeri au fost insă rupte rapid.

Ieri, ACS Poli a disputat un joc-școală în care au fost implicați mai mulți tineri din propria pepinieră. Singurul jucător din afara clubului care a participat la testul de pe „Electrica II” a fost portarul Răzvan Began, care va fi probabil păstrat, renunțându-se totodată la finele săptămânii (și) la trialistul Mirco Miori, un goalkeeper italian care apărase în testul cu Ghiroda. Totuși, Răchită mai caută un goalkeeper cu experiență.

ACS Poli va juca miercuri, de la ora 12.00, ultimul test înaintea plecării în stagiul din Antalya. Adversara e Millenium Giarmata iar terenul pe care se va juca partida de verificare urmează să fie stabilit.

UPDATE De azi cu ACS Poli se antrenează și mijlocașul stânga Alexandru Roșca (20 ani), jucător care in tur a evoluat in patru partide pentru Aerostar Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.