ACS Poli testează şi doi fotbaliști cu experiențe în Italia. Răchită a...

ACS Poli testează şi doi fotbaliști cu experiențe în Italia. Răchită a mai renunțat la un jucător transferat în această iarnă

0
DISTRIBUIȚI
Ciprian Dombrovoschi. sursa foto: romaniansoccer.ro

ACS Poli a mai luat încă doi jucători în probe. Valeriu Răchită îi va testa în amicalul de mâine cu Ghiroda pe portarul italian Mirco Miori, legitimat la Atalanta, şi pe stoperul Ciprian Dombrovoschi, ultima dată la Farul. În schimb, s-a renunţat şi la celălalt jucător împrumutat iniţial de la Astra, Sebastian Culda.

Goalkeeperul Miori (23 de ani) apaţine de clubul din Bergamo, dar a evoluat cel mai sus la nivelul eşalonului terţ din Italia, fiind împrumutat de Atalanta de obicei.


A evoluat astfel la echipe precum Triestina, Fano, Piacenza şi Sudtirol.

Fundaşul Dombrovoschi (25 de ani), care poate fi folosit şi în dreapta apărării, are o poveste interesantă. E născut la Lugoj, dar are şi cetăţenie italiană şi a jucat în campionatele italiene de tineret şi juniori. A trecut în cariera sa pe la Messina, Grosseto şi Citta Messina. În acest sezon a revenit în ţară, la Farul, unde a bifat opt jocuri. În această iarnă el s-a antrenat şi cu UTA, dar nu a fost păstrat de Ionuţ Popa.

Altfel, după portarul Nedelcovici, ACS Poli a renunţat şi la celălalt jucător luat de la Astra. Dar despărţirea de mijlocaşul Sebastian Culda nu a fost anunţată (încă) de club. Ieri, ACS Poli a mai primit un portar în probe, pe Răzvan Began.

ACS Poli joacă mâine, de la ora 14.00, cu CSC Ghiroda, tot la Baza 2. Timişorenii vor avea şi duminică un joc-şcoală cu mai mulţi tineri noi, înainte de deciderea lotului pentru Antalya.

UPDATE Meciul cu Ghiroda se dispută până la urmă pe sinteticul de lângă „Dan Păltinişanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.