ACS Poli a mai făcut un transfer. A fost „repatriat” un jucător...

ACS Poli a mai făcut un transfer. A fost „repatriat” un jucător crescut de timişoreni şi la care Chindia a renunţat

0
DISTRIBUIȚI
Foto: gazetanoua.ro

ACS Poli a mai luat un jucător în tentativa de a se salva miraculos de la retrogradare. Ultimul sosit e Daniel Rogoveanu, un mijlocaş ofensiv în vârstă de 23 de ani crescut chiar la Timişoara. Acesta nu a mai intrat în vederile antrenorului Viorel Moldovan, la Chindia, după ce în sezonul trecut a fost jucător de bază pentru dâmboviţeni.

Rogoveanu a părăsit-o pe ACS Poli după ce şi-a încheiat junioratul deoarece la acea vreme clubul nu miza pe el la nivel de seniori. El şi-a găsit însă angajament direct în Liga a II-a, la FC Olt Slatina.


Originar din Filiaşi, mijlocaşul a făcut apoi parte din lotul Concordiei, în sezonul 2016-17 având şi o apariţie în elită. Din campionatul următor a evoluat la Chindia, în eşalonul secund. În toamnă însă a avut doar patru apariţii sub comanda lui Moldovan şi a fost pus pe liber de târgovişteni.

Daniel Rogoveanu a semnat până în vară cu ACS Poli, cu drept de prelungire pe încă un sezon. El e a treia achiziţie a bănăţenilor aflaţi pe ultimul loc în B dacă ţinem cont că pe lângă Dănuţ Munteanu (ex-Aerostar), în 2019 va debuta oficial sub comanda lui Valeriu Răchită şi Dănuţ Bilia, luat de la concitadina ASU Poli. Stelu Costache (Snagov) e un alt nume care ar putea să se alăture „lanternei” în această vară. De asemenea noul principal al lui ACS Poli aşteaptă şi un semnal de la Gică Hagi, care va avea mai mulţi tineri disponibili pentru a fi împrumutaţi. Totuşi, pe jucătorii de la Viitorul se bate şi SSC Farul.

La capitolul plecări Octavian Drăghici se numără printre jucătorii care şi-au manifestat dorinţa de a pleca, acesta ar putea reveni în prima ligă libaneză.

ACS Poli se va reuni marţi, 15 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.