ACS Poli s-a reunit şi ea în peisaj hibernal. Lotul vechi şi...

ACS Poli s-a reunit şi ea în peisaj hibernal. Lotul vechi şi câteva noutăţi, sub comanda lui Vivi Răchită pe terenul 2 de la „Electrica” FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

25 de jucători a avut ACS Poli la prima mişcare sub comanda noului tehnician, Valeriu Răchită. Printre aceştia au fost prezenţi vechii componenţi, achiziţiile de până acum, precum şi alţi tineri care îşi încearcă şansa. La fel ca şi în cazul concitadinelor, reunirea ultimei clasate a fost făcută pe un teren îngheţat, „Electrica II” în acest caz.

ACS Poli s-a reunit astăzi cu câteva noutăţi. Au fost prezenţi jucătorii achiziţionaţi în această iarnă, Dănuţ Munteanu (ex-Aerostar), Vlad Olteanu (Dinamo) şi Daniel Rogoveanu (Chindia), precum şi doi tineri aflaţi doar în pregătiri… mijlocaşii laterali Patrick Niţă (22 de ani), ultima dată la Farul, şi Ionuţ Nasta (23 de ani, ex-Măgura Cisnădie).

Singurul absent din lotul vechi, pe lângă străinii care au plecat cu toţii, a fost Sebastian Velcotă, care probabil se va despărţi de echipă. Bineînţeles, din planuri nu face parte nici Cristian Pădurariu (suspendat trei luni de federaţie în scandalul legat de pariuri). A revenit în schimb la Timişoara mijlocaşul Lucian Oprea, care a fost împrumutat în tur la UTA. La arădeni a avut un început promiţător şi a totalizat 14 apariţii, în care a înscris o dată, în victoria „Bătrânei Doamne” la Tg. Jiu (scor 2-1).

Antrenament pe „derdeluş”

Iniţial reunirea a fost anunţată la terenurile de lângă „Dan Păltinişanu”, acolo unde echipa nu beneficiază însă (fără plată) de vestiarele mari. Până la urmă prima şedinţă de pregătire sub comanda lui Valeriu Răchită a avut loc la baza STPT-ului (ex-RATT), dar nu pe terenul principal unde echipa îşi dispută majoritatea meciurilor acum în B. Electrica era şi ea acoperită de zăpadă. Terenul 1 doar parţial (foto stânga), fiind curăţat doar pe câteva porţiuni. Primele alergări au avut loc, în schimb, pe terenul 2, unul care în trecut nu „găzduia” nici firicele de iarbă iar acum acestea erau acoperite de un strat de pojghiţă de zăpadă.

După prima şedinţă de pregătire antrenorul Valeriu Răchită va renunţa deja la o parte din jucătorii care au format lotul vechi, „ţinte” sunt şi numele cu experienţă şi cu salarii mari. În locul acestora mai sunt aşteptate cinci transferuri.

Primul amical al iernii e programat pe 19 ianuarie, împotriva celor de la Fortuna Becicherecu Mic (locul 1 în L4 Timiş).

Lotul prezent la reunire: Smaranda, M.


Contra (portari) – Rogoveanu, Olteanu, Bîrnoi, P. Niţă*, Motreanu, L. Oprea, Iseini, D. Munteanu, Melinte, Stere, Haruţ, D. Pop, S. Românu, Golda, D. Filip, D. Roşu, Toboşaru, Foca, D. Codrea, Bilia, Drăghici, Bocşan, Nasta* (jucători de câmp).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.