ACS Poli testează un portar cu o „pată” în C.V. Doi tineri...

ACS Poli testează un portar cu o „pată” în C.V. Doi tineri au acceptat noile condiţii contractuale propuse

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: ziuaconstanta.ro

ACS Poli are de astăzi un nou portar la antrenamente. Răzvan Began e testat de timişoreni după ce Valeriu Răchită a renunţat la Cristian Nedelcovici după doar o zi. Began, fostul portar al lui Hermannstadt, are în „palmares” şi un episod mai puţin plăcut, fiind dat afară de la lotul U19 pentru că ar fi fost prins la furat.

Began (22 de ani) a fost legitimat ultima dată la Hermannstadt, dar nu a jucat în Liga I.


El a fost în schimb om de bază la Foresta în ediţia trecută a Ligii a II-a. A mai jucat la Luceafărul şi Farul, dar a fost şi jucătorul lui CFR Cluj. De la formaţia din Gruia a prins şi lotul naţional U19, dar în toamna lui 2014 aventura sa la echipa reprezentativă s-a încheiat după ce tânărul portar ar fi fost surprins în timp ce fura tricouri. Jucătorul a negat incidentul atunci într-un interviu pentru Pro Sport, susţinând că totul a fost o neînţelegere.

ACS Poli caută un nou portar după ce Cristian Nedelcovici, împrumutat iniţial de la Astra, a stat doar o zi la echipă, fiind dat afară după gafa făcută în amicalul cu Fortuna Becicherecu Mic (scor 3-2).

Bîrnoi şi Pop rămân

Dacă Melinte, Haruţ şi Smaranda nu mai intră în calcul după ce au refuzat să semneze noile înţelegeri cu clubul. In schimb, alţi doi jucători au fost de acord cu măsurile impuse in „era Răchită”. Cosmin Bîrnoi şi David Pop, ambii jucători U21, au semnat noi contracte. Propunerile ar fi în fapt 60% din vechea înţelegerile plus un rest de 30% la finele sezonului, dacă se îndeplineşte obiectivul.

ACS Poli joacă miercuri, de la ora 14.00, un nou amical, cu CSC Ghiroda, tot pe sinteticul de la Baza 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.